About

Hi everybody!

I’m some random 18-year-old who sometimes ventures into electronics. I decided to create this site to share some of my hobby projects with the world. They will mostly be electronics related, but I may occasionally throw in some other stuff as well. I hope that you’ll like it!

20 0

One Comment

 1. Ans Zuidhoek
  1/18/2018
  Reply

  Hoi Arthur,
  Even voorstellen: ik ben mevrouw Zuidhoek van Northgo-college.
  Na jouw naam gegoogled te hebben vond ik jouw site.
  Wat leuk dat je allerlei projecten erop zet en deze voor iedereen ter inzage stelt.
  Ik heb, zoals je natuurlijk wel weet ( je hebt in de 2e klas nog eens geprobeerd mij iets uit te leggen) geen verstand van Natuurkunde, Elektronica e.d.
  Voor het Northgo-college ben ik echter bezig met het interviewen van (oud)-leerlingen, die zich op een bijzondere wijze in de maatschappij hebben gemanifesteerd. Gezien jouw behaald resultaat op het Northgo (summa cum laude geslaagd!), de prijzen die je in de wacht hebt gesleept, jouw enthousiasme om je bevindingen met de wereld te delen zou ik het leuk vinden om jou eens te interviewen. Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat en wat je de afgelopen jaren nog meer hebt uitgevonden. Wil je meewerken aan een interview? Gaat nog niet op korte termijn gebeuren, maar wel voor de zomervakantie.
  Graag hoor ik van je.
  Hartelijke groeten,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *